2012-06-04 09:01:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - jó nap ez a szerelemre

Napi horoszkóp június 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezen a héten még sok jó lehetősége adódhat, hogy pénzügyi helyzetén javítson! Még ma nézzen utána, mi módon! A lehetőség, csak egyszer adódik, aztán elszelelhet. Ne hagyja ki! A következetesség a másik, amire figyelnie kell!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nagyszerű munkaerő, de ahhoz, hogy pénzt keressen, érvényesüljön valami másra is szükség van a megbízhatóságán túl. Méghozzá arra, hogy előtérbe kerüljön, hogy merjen látszani. Ma sokat tehet ennek érdekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma apróbb konfliktusai lehetnek a kedvesével, vagy a főnökével, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi alapú zűrök, amiket kellő higgadtsággal, és nagyvonalúsággal kezelve, könnyen úrrá lehet felettük. Engedje el a dühét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma úgy járhat, mint a mesebeli halász: egy kívánsága teljesülhet. Csak aztán legyen észnél, mikor megkérdezik öntől, mi is legyen az? Nehogy rosszat kívánjon, se magának se másnak! Emlékezzen a legszebb álmaira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kezd már nagyon elege lenni a mindennapos létharcból, munkából. Egyelőre azonban semmi esélye arra, hogy kiszálljon a nagy mókuskerékből. De egy kis szabadságot adhat magának. Szervezze meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Álmodozó, de akaratos is egyben: ha társa ezt jól tűri, akkor rendben. Ellenkező esetben ne akarja minden áron ráerőltetni az ön vágyálmait. A szerelemben persze összeforrhat, ami nagyon különböző. Legyen ez az eszköze hozzá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma minden szavát jól megfontolja, és minden szava célba is érhet. Világosan és tisztán lát dolgokat, kiváló nap ez az elmélyült munkálkodásra, és a tanulásra, vizsgára. Nemcsak jól, de szépen is lát és fogalmaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó nap ez a szerelemre! A szíve mélyéig át is érzi, amit mond, tesz, gondol. Persze ön tudja jól, hogy a visszatartott gondolat tud a legmélyebb lenni. De néha ki kell mondani azt is, ami szavakba csak alig önthető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilasok tudják jól: szeretni a legjobb. Ha úgy érzi, hogy nincs kire pazarolnia szíve hő szeretetét, akkor sürgősen szerezzen be egy kis állatot. Még az is jobb, mint a semmi. Az idősebbeket a szeretet képes életben tartani.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az akaratánál az álmai igazabbak lehetnek. Ha úgy érzi, hogy stratégiákkal és taktikázással már semmire sem mehet, figyeljen oda jobban az álmaira. Meglehet, a lelki hangoltságán is sok múlik. Hangolja fel magát zenével, tánccal!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Folyton szerelmes: talán a kora nyár teszi. Ám, ha szerelme olyan változó, mint a tavaszi szél, akkor aligha lel tápláló talajra az érzése magja. Kicsit megbízhatóbbnak kellene legalább látszania, ha hódítani akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érezheti, a világ összeesküdött ön ellen. Ma különösen sok támadás érheti. Ez az ön lelki alkatából is adódhat. Ha gyengének mutatja magát, akkor azt hiszik, könnyedén megtámadhatják. Ilyen a világ és az emberi természet.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: